Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


•Az első,amit el szeretnék mondani,az az,hogy ÉN csinálom az oldalt,ÉN szerzem a híreket és ÉN csinálom a dizit... Kaptam egy pár e-mail-t,ahol lehordták a sárga földig az oldalt... De azért köszönöm,hogy nem itt tettétek :D

•Ha kérni akarsz valamit,csak nyugottan! Fejléc(amiben nem vagyok a legprofibb,de tudok csinálni ha kell),dizájn(táblák ilyesmi...)

•Benne vagyok,hogy társoldalak legyünk... Szívesen várom! Bármilyen oldallal társoldal leszek :)

•Szinte minden nap feljárok az oldalra! Attól,hogy nincsenek új hírek,én foglalkozok az oldallal! Vendégsztárok:Selly és Sterling

Egyéb:

Mostanában jelentkeztem honlapversenyekre,de senki sem jelzett vissza =/

Ötleteitek:

Ha valami nem tetszik az oldalban nyugottan megírhatjátok! Nem fogok megharagudni :) Remélem eddig tetszik amit csináltam,nem fogom abbahagyni :D Szóval csak írjatok! Lehet ide is,vagy: vkarina97@gmail.com ;)

Segítség:

Ha új vagy az  eOldalon és nem tudnál kitől segítséget kérni,itt megteheted! Vagy email-ben ;) Akárkinek segítek,nekem mindegy,hogy mivel foglalkozik az oldalad :) Ha segítség kell,itt tőlem megkapod :)

Várható újdonságok:

Most itt arra gondoltam,hogy milyen újdonságok lehetnek az oldallal kapcsolatban meg hogy milyen Demi projecteket várhatunk...Ahogy szerintem tudjátok,szeptember közepén kiadják a Rocktábor 2-t (Camp Rock 2)! Nagyon várom! Ahogy fent lesz a YouTube-on,ide belinkelem ;)

Demi videók :D

 

 


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Playlist at MixPod.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.